Tahtoo ylöspäin


 
Harjoittelen veneilysolmuja, mutta nyt lelu jäi killumaan. 

Mitenköhän saisin lelun pelastettua...


Kiipeän kirjahyllyyn, tietysti!


Mielestäni ihmisystävän olisi pitänyt tuoda retkeltään minulle tuliaisiksi tämä, vaikkapa olohuoneeseen. Tässä olisi ollut jännempää, ja kenties produktiivisempaakin, kiipeillä kuin kirjahyllyssä. Annan hänelle vihjaavasti joululahjaksi Husqvarna-moottorisahan. 


Höh, a) tuo on Söderlångvikin luontopolulta, ja b) me emme pidä pärinästä. 
Vuoden 2020 neljäskymmenes myrsky mätkäytti talon nurkalle tällaisen. Tuli täysin pimeääkin useaksi tunniksi eikä vilttini ikkunalaudalla lämpöpatterin yläpuolella ollutkaan enää niin lämmin. Perin kummallinen tuo kiipeilypuun väritys tosin... Jokin kuorrute kaiketi. 


Tämäkin olisi kiva. Neljänkymmenenviiden asteen kulma alas- ja ylöspäin toisi mielikuvitukselle lisäpuuhaa. Jokin myrsky tämänkin puun on ilmeisesti joskus katkonut.


Tässä kiipeilypuussa tulisi mukana jotenkin tunnelmallinen valaistus. 

Tästä rantamännystä voisi mielikuvituskalastaa.


Ihmisystävämme saisi kahlata tai naarata tämänkin kelon ja kantaa meille kotiin. 

Olen jo saanut ensimmäisen rokotukseni, ja kunhan minut on leikattu (saan kuulemma olla ihan huumeissa), pääsen tutustumaan kiipeilypuihin kotimetsässä ja kotirannassa ihmisystävän ja isojen kissojen seurassa. Mutta hetken vielä olen junnu. Tentin sillä välin retkiaiheisia lehtiä. Kommentit

  1. Oikeassa olet, tuollainen kiipeilypuu olisi todella kiva kotona. Tsemppiä leikkaukseen, sen jälkeen on hyvä olla taas.
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ihan oikea eskarilainen!

Saaristolaiskissat - keitä me olemme

Inga ja Hans Byxor