Ihan oikea eskarilainen!

 

Luottohoitajilleni Annalle, Eikalle ja Annille


Ihmisystävä havahtui vasta syyskuussa, että minähän olen esikouluikäinen, siis eskarilainen! Ihmisystävä ei ole käynyt esikoulua, joten hänellä ei ole minkäänlaista tietoa kuinka vaativa koulu esikoulu on. Kerroin hänelle, että siksi pitää olla kaikenlaisia harrastuksia vastapainoksi, jotta en saa burnhoundia. 


Ensimmäiseksi harrastukseksi valitsin pesäpallon, koska se ilmeisesti on Suomen kansallislaji. Harjoittelimme koppeja ja syöttöjä varhaissyksyn raikkaassa säässä. Taidan olla todellakin synnynnäinen lahjakkuus, ja ihan haka heittäytymään lajiin. Mutta sitten pelitoveri alkoi heitellä liian helppoja palloja, ja niinpä siirryin katselemaan muita lajimahdollisuuksia. Löysin parkourin. Lukemisharrastusta harkitsin, kieli poskella, mutta tulin siihen tulokseen, että esikoulunsa aloittaneen ei tarvitse vielä osata lukea. Voisin kyllä kuunnella äänikirjoja, jos Kikantista löytyisi minulle sopivat kuulokkeet - eli vaaleanpunaiset. 


Ulkoiluharrastuksen saattelemana päädyin ihmisystävän seurassa laiturille. Mittasin veden lämpötilan viiksituntumalta: 13,13 astetta - noin suurin piirtein.


"Eihän me mennä uimaan, eihän?!" 


Kommentit

 1. Ooh, me halutaan kans tommoseen eskariin! Jos me ollaan jo täytetty tässä kuussa 6 vuotta, niin päästäänkö sun mukaan?
  - Pate, Eddie & Rudi -

  VastaaPoista
 2. Pate, Eddie ja Rudi, tietty tuutte mukaan eskariin! Ootte sit mun ensimmäiset poikakaverit! T. Vilppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, oikeestaa me olla tyttökavereita, sillä me ollaan tyttöjä kaikki ♥ Me ollaan ekat Rokkimimmit. Meidän jälkeen on tullu mukaan vielä Eppu ja Hanoi. Me ollaan viiden mimmin kova jengi.

   Poista
  2. Jee! Rokkijengi! Ei muuten eskarinsetä varmaan pääse helpolla... ;-)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Saaristolaiskissat - keitä me olemme

Omatoiminen Kalle